Sider

07 maj 2013

2 BB-CREAMS - GOSH BB-CREAM & NILENS JORD TINTED DAY CREAM

Til min tørre sarte hud er BB-creams virkelig gode som alternativ til en flydende Foundation. I øvrigt er den type produkt godt til at lægge en let makeup på varme sommer dage.

Jeg er stadig på jagt efter den helt rigtige BB-cream, så her er et par stykker jeg har prøvet indtil videre. Den fra GOSH fik jeg anbefalet af en veninde.

GOSH BB-CREAM (02 BEIGE) -120 kr.

Indhold: Aqua, Cyclopentasiloxane, Octyldodecanol, CI77891/Titanuim Dioxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Polymethylsilsesquioxane, Synthetic Wax, Glycerin, PEG/PPG-20/15 Dimethicone, C30-45 Akryl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Chloride, Phenoxyrthanol, Polyhydroxysteric Acid, CI77492, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Alumina, CI77491, Silica, Aluminum Stearate, CI7499, Glycine Soja Seed Extract, Stearic Acid, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate.

Cyclopentasiloxane - er miljøskadeligt og ophober sig i naturen. 

Ethylhexylglycerin - skader miljøet og er skadeligt, hvis det kommer i kontakt med øjnene.

Alt i alt
Denne BB-cream har, som man kan se, et par uheldige ingredienser. På plussiden kan man sige at den da i hvert fald ikke indeholder parfume eller parabener. 

Egentlig var jeg godt tilfreds med den udover den løftede finger for indholdet. Den er rimelig tyk i konsistensen, men virkelig ikke særlig drøj i brug. Det tog mig MAX 14 dage (hvis det overhovedet tog så længe) at tømme den. Jeg gav 120 kr. for 30 ml. Dækningsgraden er ret god - den udjævner alle ujævnheder i huden altså fx rødme. Men der skal suppleres med en concealer ved bumseudbrud og hvor man nu ellers kunne få brug for ekstra dækning.

Nu er jeg i stedet i gang med den her BB-cream: 

NILENS JORD TINTED DAY CREAM (NO. 432) - 140 kr.


Indhold: Aqua, ethylhexyl palmitate, propylene glycol, talc, potassium cetyl phosphate, caprylic/capric triglyceride,glycerol stearate, dimethicone, peg-4, cetyl alcohol, steareth-21, phenoxyethanol, polysorbate 20, magnesium aluminum silicate, solidum benzoate, solidum dehydroacetate, potassium sorbate, tocopheryl acetane, tocopheryl,xanthis gum, cellulose gum. May contain: CI77891, CI77492, CI77491, CI77499.

Alt i alt
Jeg har kun brugt den her BB-Cream nogle dage, men egentlig synes jeg den er ok. Den er slet ikke så tyk i konsistensen som den ovenstående BB-cream fra GOSH. Tilgengæld er dækningsgraden heller ikke lige så god. Her SKAL jeg bruge en concealer ved siden af for at få et godt resultat. Jeg synes den udjævner hudfarven ok. Jeg gav 140 kr. for 50 ml.
Som ved andre de fleste (ikke alle) andre produkter af Nilens Jord er der ikke noget at komme efter her i forhold til indholdet. Den er "clean".


Hvis du har gode forslag til BB-Creams jeg skal prøve så tøv endelig ikke med at sende mig en kommentar. Jeg vil tro den næste i rækken bliver en fra Lavera, som hedder Beauty Balm 6-i-1 dækkende tonet dagcreme. 

Hav en dejlig dag.
Kh C. 

1 kommentar:

  1. Hvis du skulle sætte den originale BB cream, som kan købes i matas op imod den fra nilens jord, hvad er så forskellen??

    SvarSlet